Heeft u een vraag? Bel 06 - 131 88 092 of stuur een mail naar info@toekomstgerichtwonen.nl

Al ruim 20 jaar zijn wij actief met het realiseren van woonwensen. Wij denken graag met u mee hoe uw woning prettiger en comfortabeler kan worden.
Onze belangrijkste doelstelling daarbij is om uw woning bij een verbouwing of nieuwbouw zo in te richten, dat u hier nog lang van kunt genieten.
Dus zonder dat het opvalt of een senioren uitstraling krijgt, wordt uw woning zo ingericht dat u hier langer veiliger kunt blijven wonen.

 

Toekomstgericht Wonen geeft hierin een vakkundig advies over veiligheid, comfort en ook energieneutraal wonen.
U krijgt een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies op maat en een duidelijk inzicht in de te verwachten kosten. Toekomstgericht Wonen is gecertificeerd als Comfortinstallateur en voert de werkzaamheden uit volgens landelijke richtlijn in samenwerking met betrouwbare partners.

Langer zelfstandig wonen

We blijven steeds langer zelfstandig wonen, het liefst in onze eigen, vertrouwde omgeving. Een gevolg van deze ontwikkeling is dat er steeds meer producten en oplossingen op de markt komen die aan de woonwensen tegemoet komen. Omdat er ook vaker zorgoplossingen aangeboden worden, hebben Uneto-VNI en de overheid een gedegen opleiding in het leven geroepen met een eigen keurmerk, de ‘Comfortinstallateur’,en landelijke erkenning van de KvINL “Langer Zelfstandig ThuisWonen”.
Toekomstgericht Wonen heeft deze brede opleiding met succes afgerond. We zijn daardoor ook in staat een veilige en comfortabele woonsituatie voor senioren (en/of mensen met een beperking) te realiseren.

Als maatschappelijk betrokken onderneming streeft Toekomstgericht Wonen naar betaalbare comfort- en zorgoplossingen. En werkt om dit te bereiken ook samen met vrijwilligers organisaties en WMO. Op onze website vindt u meer informatie over de vele oplossingen voor iedere woonsituatie. Hier staan veel voorbeelden van mogelijke situaties. De praktijk echter leert dat een persoonlijk advies vaak tot de beste oplossing leidt.

Op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen geven wij ook advies aan zorgaanbieders, overheid en verenigingen. Tijdens een persoonlijk gesprek informeren wij u graag – geheel vrijblijvend – over de vele mogelijkheden.