Heeft u een vraag? Bel 06 - 131 88 092 of stuur een mail naar info@toekomstgerichtwonen.nl

Toekomstgericht Wonen geeft onafhankelijk en vakkundig advies bij bewoners met een fysieke beperking en senioren over veilig en comfortabel wonen in uw eigen, vertrouwde omgeving en denkt daarbij mee over praktische oplossingen in en om het huis. Hiervoor is een speciale woning check ontwikkeld. U krijgt een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies op maat met een duidelijk inzicht in de te verwachten kosten. Toekomstgericht Wonen is gecertificeerd als Comfort installateur en werkt alleen samen met betrouwbare partners.

Comfort installateur

Wat houd comfort installateur in, zult u denken:
We blijven steeds langer zelfstandig wonen, het liefst in onze eigen, vertrouwde omgeving. Een gevolg van deze ontwikkeling is dat er steeds meer producten en oplossingen op de markt komen die aan de woonwensen van senioren en bewoners met een fysieke beperking tegemoet komen.
Omdat er ook vaker zorgoplossingen aangeboden worden, hebben Uneto-VNI en de overheid een gedegen opleiding in het leven geroepen met een eigen keurmerk, de ‘Comfort installateur’. Ons bedrijf heeft deze brede opleiding met succes afgerond.
Wij zijn daardoor in staat een veilige en comfortabele woonsituatie te realiseren, waarbij we kijken vanuit de bewoners en niet vanuit de techniek.

Als maatschappelijk betrokken onderneming streeft Toekomstgericht Wonen -samen met onze ‘Comfort-partners’- naar betaalbare comfort en zorgoplossingen. Op onze website vindt 
u meer informatie over de vele oplossingen voor iedere woonsituatie. Hier staan veel voorbeelden van mogelijke situaties. De praktijk echter leert dat een persoonlijk advies vaak tot de beste oplossing leidt.

Wij ondersteunen u desgewenst ook bij het aanvragen van een WMO bijdrage.

Op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen geven wij ook advies aan zorgaanbieders, overheid en verenigingen.

Tijdens een persoonlijk gesprek informeren wij u graag  over de vele mogelijkheden.