Heeft u een vraag? Bel 06 - 131 88 092 of stuur een mail naar info@toekomstgerichtwonen.nl

Toekomstgericht wonen een comfortabel thuis, is opgericht in 1975 in Monnickendam door Cees de Ruijg. Eerst als loodgieter in de omgeving Monnickendam (waterland) maar al snel ook daarbuiten in Amsterdam, Edam, Volendam, oosthuizen (zeevang) onder de naam Ruijg Installatie techniek. Al snel ging Cees de Ruijg over op het lassen van dikwandig laswerk en het vervaardigen van grote ketelhuizen.

In 2001 begon ook zijn zoon Yvo de Ruijg in het vak en ging al snel weer het loodgieterswerk doen. Het bedrijf werd weer breder in techniek.

Drie jaar geleden zijn we begonnen met ons meer te richten op het zogenaamde ‘langerthuiswonen’ in de omgeving. Dit omdat steeds meer mensen langer thuis willen blijven wonen en er meer vraag naar comfort oplossingen kwam.

Maar ook huisautomatisering ( domotica ) werd een steeds vaker toegepaste oplossing om langer veilig thuiswonen mogelijk te maken.

In 2015 is Yvo de Ruijg omgeschoold naar comfortinstallateur en heeft zich volledig gespecialiseerd in het langer thuis wonen. Hieruit is De Ruijg comfortinstallateur ontstaan en uiteindelijk toekomstgerichtwonen.

Met deze formule willen we de zorg en de techniek dichter bij elkaar brengen en een comfortabel thuis voor iedereen creëren.

We werken dan ook voor de verschillende zorgaanbieders zoals; Evean, de Zorgcirkel en buurtzorg maar ook hebben wij goed contact met het wijk steunpunt, gemeente en woningbouw verenigingen.

Ons werkgebied is dan ook verder uitgebreid en we zijn nu werkzaam in o.a. Oosthuizen, Edam, Volendam, Monnickendam, Hoorn, Enkhuizen, Purmerend en dus ook waterland.

Ook ondersteunen we verschillende verenigingen,

waaronder;

OBS Middelie

Carnaval de Kraaien

Dorpsraad Oosthuizen & Glasvezel stichting “Zeevangnet”

 

Zoals u leest zijn wij doorgegroeid naar een maatschappelijk betrokken bedrijf dat zich inspant om langer comfortabel thuiswonen mogelijk te maken.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Yvo & Cees de Ruijg