Heeft u een vraag? Bel 06 - 131 88 092 of stuur een mail naar info@toekomstgerichtwonen.nl

Veiligheid;

Het is vervelend om je niet veilig te voelen in je eigen huis, of als je weg bent niet te weten of alles goed gaat thuis.

Bij veilig wonen, kunt u denken aan de beveiliging van uw woning op het gebied van beveiliging, verlichting en brandveiligheid. Toekomstgericht wonen heeft de kennis en kunde in huis om uw woning optimaal aan te passen aan al uw persoonlijke wensen om veiliger te wonen.

U kunt met gecertificeerde sloten, beveiliging van uw ramen of betere verlichting uw woning al beter beveiligen. Deze beveiliging kunt u uitbreiden met een inbraakalarm.
Goede verlichting bij voor- en achterdeuren geeft gemak en vermindert de kans op vallen en inbraak. Met een deurspion of een video-intercom kunt u zien wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld.
Heeft u bijvoorbeeld rookmelders op iedere verdieping en slaapkamers ? is er een brandblusser en/of branddeken aanwezig in de keuken ?

Personenalarmering kan uw veiligheid enorm vergroten en in geval van nood komt er dan snel iemand bij u langs, of kunt u de centrale mee laten luisteren als er een onbekende voor de deur staat.