Heeft u een vraag? Bel 06 - 131 88 092 of stuur een mail naar info@toekomstgerichtwonen.nl

Voor wie; 
TGW heeft  biedt oplossingen voor veel doelgroepen, en denkt met iedereen mee  en draagt goede comfort  oplossingen aan.
Om het voor U makkelijk te maken hebben wij een onderverdeling gemaakt in doelgroepen  omdat natuurlijk iedereen anders leeft. Zo heeft een jong gezin natuurlijk andere behoeften dan een  60-plusser voor wie zelfstandig kunnen functioneren belangrijk is. Kortom in iedere levensfase en situatie heeft u weer andere vragen. U ziet het hieronder helder uiteengezet.
Daarnaast hebben zorgaanbieders voor hun cliënten en mantelzorgers voor hun naasten weer hele andere vragen. Hieronder ziet u ons complete Comfort aanbod. Mist u iets? Meldt het ons. Dankzij u kunnen we ons aanbod dan nog completer maken!

Starters/jonge gezinnen 
Zijn bezig om hun toekomst op te bouwen en over het algemeen niet bezig met eventuele zorgvraag in de toekomst. Toch kunnen slimme oplossingen zoals huisautomatisering( domotica) het wonen nu al comfortabel maken. Zo kunnen we met Domotica een goed camera systeem aanleggen welke fungeert als beveiliging tijdens afwezigheid, maar ook als babyfoon. Ook kunnen we het brandmelding systeem hier op aansluiten zodat de U als bewoner snel gealarmeerd wordt en ook meteen weet waar de brand is ,ook bij afwezigheid.
Als U nu nog niet toe bent aan deze mogelijkheden, dan kunnen we met U bekijken (we wel) wat er nodig is om dit later makkelijk toe te kunnen passen.
Waarschijnlijk denkt U nu niet aan automatische gordijnen, maar dat kan over een paar jaar anders zijn, en dan is het prettig als je zonder grote verbouwing automatische gordijnen kunt aanschaffen.
Kijk bij onze voorbeelden wat er nog meer mogelijk is.

55+ 
Op deze leeftijd ga je waarschijnlijk al meer nadenken over wat je wilt in de toekomst, ga je nog een keer verhuizen of wil je in je huidige huis blijven wonen. Als je kiest voor het laatste  dan is het verstandig om goed over de toekomst na te denken, en de juiste voorzieningen te treffen voor later. Je hoeft niet direct een seniorenwoning  te maken van je huis, maar een wel een moderne woning welke in de toekomst bij eventuele ongemakken makkelijk en zonder grote verbouwingen is aan te passen.
Ook huisautomatisering (domotica) kan vele Comfort gemakken bieden, zoals automatische verlichting zodat  overal in huis de gewenste lichtsterkte is.
Een goede internet verbinding met goed Wifi-bereik hoort daarbij, welke het mogelijk maakt om live te beeldbellen met vrienden, kinderen of kleinkinderen op iedere plek in huis: een mooie oplossing!
Kijk bij onze voorbeelden welke van onze oplossingen het best  bij uw wooncomfort past.

Senior 
De overheid stimuleert ons om langer thuis te blijven wonen. Hier is op zich niets mis mee, het is tenslotte uw vertrouwde omgeving met mooie herinneringen. Maar is uw woning wel geschikt voor een situatie waarin u ongetwijfeld meer hulpbehoevend bent? Toekomst Gericht Wonen heeft zich de laatste jaren verdiept in het doen van aanpassingen aan bestaande woningen.
Met onze grote kennis en uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen wij als comfortinstallateur U volledig ontzorgen. Wij bespreken op een heldere manier met U uw wensen, doen U een voorstel op maat en nemen alles uit handen. Van het aanpassen van de badkamer en het verhogen van het toilet tot het vakkundig aanleggen van huisautomatisering (domotica). Zodat u ook daadwerkelijk met plezier en groot comfort thuis kunt blijven wonen.
Zo hebben we een woningcheck ontwikkeld waarmee we aan de hand van een vragenlijst samen met u en eventueel een familielid , thuiszorg of ergotherapeut kunnen bekijken wat uw huis voor aanpassing nodig heeft om U comfortabel en veilig te kunnen laten wonen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op en we vertellen u graag meer.