Heeft u een vraag? Bel 06 - 131 88 092 of stuur een mail naar info@toekomstgerichtwonen.nl

Lichamelijke beperkingen zijn er in alle soorten en maten. Als u jong bent, midden in het leven staat of als u ouder wordt.

Zo bent u gezond en de volgende minuut bent u chronisch ziek. Dat zet een rem op de kwaliteit van leven. Wat wij nog wel en niet meer kunnen.
ToekomstGericht Wonen kan u helpen, met zorgaanpassingen aan uw woning, om zelfstandig te blijven, minder afhankelijk te zijn van hulpverleners, zodat u zelf kunt bepalen wanneer en wat u wilt dat er gebeurd. Het is immers uw leven.
In de bovenstaande hoofdstukjes (links) hebben we een aantal van de beperkingen of de gevoelens die er bij horen kort onder de loep genomen en er oplossingen bij aangegeven. Wij willen u hiermee inspireren en ideeën op laten doen wat er mogelijk is.
Belangrijker nog vinden wij dat u beseft dat iedere situatie en behoefte uniek is en mede afhankelijk van uw eigen woonsituatie. Daarom bieden wij niet een standaardoplossing aan, maar een goed gesprek om te bepalen wat u daadwerkelijk nodig heeft. Dat voorkomt miskoop en het niet gebruiken van een aanpassing. Wilt u uw zorgverlener, zoals bijvoorbeeld een ergotherapeut ,meenemen naar het gesprek dan is dat geen probleem.
Samen staan wij sterker en kunnen wij beter bepalen hoe wij u behoefte kunnen invullen. Daarom werken wij graag samen met hen, omdat uw belang voorop staat.